Contact

 

SHAMANIC CENTRE


het kantoorteam is te bereiken : maandag t/m donderdagochtend 9.00 - 14.00 uur
en vrijdagochtend 9.00 - 13.00 uur

 

 


076 - 52 64 002
vanuit het buitenland 0031 76 52 64 002

 

 

AANMELDEN VOOR EEN ACTIVITEIT

 

 

Inschrijven voor een activiteit kan via de agenda op de website. Je klikt naast de datum op \\\'inschrijven\\\' en vult je gegevens in. Na aanmelding ontvang je een automatisch bericht dat je mail is ontvangen. Enkele dagen voor aanvang van de workshop krijg je nog een mail met alle gegevens, adres, wat mee te nemen enz voor de activiteit. www.shamaniccentre.org/agenda

 

 

Ontvang je deze mail niet,  bel ons dan even of mail naar administratie@shamaniccentre.org

 

 

AFSPRAAK MAKEN

 

 

Voor het maken van een afspraak voor een individuele sessie of een intakegesprek kun je telefonisch contact met ons opnemen op nummer 076 - 526 4002. 

 

 

Dit kan van maandag t/m donderdag van 9.00 – 14.00 uur  en vrijdag van 9.00 – 13.00 uur. Als je een bericht op het antwoordapparaat achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.  

 

 

PERSOONLIJKE VRAGEN

 

 

Heb je persoonlijke vragen die betrekking hebben op de rituelen, sjamanistische healingen, opleidingen en cursussen? Ook dan kun je contact opnemen met het kantoorteam. 

 

 

Je kunt ook een mail sturen met jouw vraag aan mailto:postmaster@shamaniccentre.org VermeldVermeld hierbij ook jouw telefoonnummer(s). Voor persoonlijke vragen uit jouw leven kun je een afspraak voor een individuele sessie maken. 

 

 

AANMELDEN / AFMELDEN NIEUWSBRIEF

 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief kun je doen via de website. Op de homepage bevindt zich een knop nieuwsbrief.

 

 

Wijzigen van je e-mailadres doe je door je af te melden met je oude e-mailadres en je opnieuw aan te melden met je  nieuwe e-mailadres voor de nieuwsbrief. Deze bevindt zich onder knop nieuwsbrief op de website www.siberischsjamanisme.nl

 

 

Afmelden voor de nieuwsbrief kun je doen via www.shamaniccentre.org/unsubscribe

 

 

Wanneer je je afmeldt met het e-mailadres waarop je de nieuwsbrief ontvangt, word je automatisch uitgeschreven.Helaas komt het vaak voor dat iemand zich afmeldt met een ander e-mailadres. Dit gebeurt erg vaak, dus kijk dit a.u.b. goed na. Soms helpt het ook als je je afmeldt met een e-mailadres om een spatie voor je e-mailadres te typen. Neem anders even contact op met het secretariaat en zij kunnen meteen samen met jou gegevens checken.  

 

 

ROUTEBESCHRIJVING SHAMANIC CENTRE

Heigatstraat 7
4873 LK  Etten Leur

 

 

OPENBAAR VERVOER :

Met het openbaar vervoer kun je in Etten Leur komen met de trein. Station Etten Leur bevindt zich tussen Roosendaal (NBr) en Breda. Vanaf het station in Etten Leur kun je een treintaxi of bus nemen.

 

 

Treintaxi
De treintaxi geeft geen garantie over de duur van de reis, omdat er meerdere passagiers zijn. Kom dus op tijd. 
Vanaf het treinstation in Etten Leur kun je met een treintaxi voor 4,70 euro naar de Heigatstraat komen; U meldt zich bij de Treintaxichauffeur of, als er geen taxi staat, via de knop op de zuil.
Doe dat ook als er al andere mensen staan. Als je weet hoe laat je precies aankomt en een mobieltje hebt kun je ook vanuit de trein bellen naar 0900-8734682 (0,35 euro p.m.) zodat de treintaxi er staat wanneer je aankomt.

 

 

Bus

 

 

De loopafstand van het station Etten-Leur naar het centrum is 1 uur.

 

 

Voor een minder lange wandeling kunt U gebruik maken van de bus.
U neemt vanaf het station Etten Leur of Breda Veolia lijn 316 tot halte \\\'Trivium\\\'.
Van daar af is het ruim 20 minuten lopen naar de Heigatstraat

 

 

Openbaar vervoer via http://www.9292ov.nl/

 

 

Auto

 

 

Routebeschrijving vanaf Uw plaats van vertrek naar Shamanic Centre.  Klik hier voor een routebeschrijving

 

 

Auto graag parkeren op onze oprit !

Het Esoterisch Centrum is verscholen achter het witte woonhuis.
Check even als je met de auto bent of je inderdaad geparkeerd bent op de oprit. Helemaal inrijden tot achterin. Op die manier passen er 10 auto\\\'s op de oprit en ontlasten wij onze buren op de weg in het buitengebied. Er komen regelmatig een vrachtwagen en tractor door de straat. De afspraak met buren is dat de auto\\\'s op de oprit staan.

Op de voordeur hangt een brief \\\"Ingang centrum achterom\\\". Schroom niet en wandel op je gemak naar de achterkant van het perceel. Je komt door een poortje (graag weer sluiten voor de hond). Wanneer je 2 keer de hoek om bent gegaan, kom je op een binnenplaats. Via de witte schuifdeuren (de serre) aan je rechterhand kun je naar binnen. Hier kun je wachten en wordt je vanzelf naar binnengeroepen. In de serre is een deur aan je rechterhand. Als je die ingaat kom je in een gang. Hier zijn de kapstok en het toilet.