Welkom in ons gastenboek

Indien u een bericht wilt achterlaten klik dan hier. Een bericht wordt pas na goedkeuring op de website geplaatst, deze is dus niet direct zichtbaar.

Hieronder vindt u de berichten

Healingavond Nikolay Oorzhak
Bij binnenkomst is er het vinden van de juiste plek om te gaan zitten.

De kring is groot en op een paar krukjes na vult de kamer zich met individuen.

Het krukje is laag en bedoeld om je benen onder je knieën te vouwen of in kleermakerszit te zitten.

Al snel pik ik de energie op van de sjamaan. Hij is groot en voelt dat ik er ben.

Eventjes een gevoel van onbalans waarna ik in gedachten uitspreek dat hij me nog veel te leren heeft en waarvoor ik speciaal naar hem ben toegekomen. Ik bedank hem in gedachten dat ik hier mag zijn.

Eerst gaan we wiebelen op onze billen (stuit chakra) om de kundalini te laten stromen. Volgens hem de grootste krachtbron van energie. En op elk moment van de dag zelfs zittend achter een pc te stimuleren zonder dat iemand dit hoeft te merken. Ik krijg het ongelofelijk warm en begin zelfs te zweten. Op de vraag wie het warm heeft volgt meteen het antwoord dan maar iets uit te trekken. Wie het warm heeft daar is de energie gaan stromen en heeft de oefening onmiddeling effect. Sommige mensen zweten. Onder mijn trui zit alleen maar een bh. Ik twijfel geen seconde en trek mijn trui uit. Ik maak bewust geen oogcontact met anderen hier. Sluit mijn ogen opnieuw en beweeg over mijn stuit shakra.

Het verlicht de stress en geeft energie.

Dan maken we binnensmond een grondtoon hoorbaar en focussen onze gedachten op het derde oog. Voor mijn gevoel duurt dit veel te lang maar hij vraagt me om geduld daar de groep groter is dan mij.

Er worden matrasjes gepakt en iedereen kan lekker ontspannen gaan liggen.

Hij vraag iedereen om naar kunnen mee te doen omdat deze avond er een is van met zijn alle 1 zijn. Een geheel in de energie.Hij pakt een trom en we sluiten onze ogen. De eerste 24 ademhalingen zijn om aarde in te ademen. De 2e 24 stuks om een boom in te ademen. De 3e is vuur, de 4e is het water van de oceaan en de 5e het inademen van staal. Bij elke sessie voel ik de kracht van elke element in mij groter worden en na het inademen van staal voel ik me net zo krachtig als het staal en alle andere elementen ervoor.De trom maakt een meer ritmische klank en hij vraagt ons de beweging van de muziek door ons lichaam te laten gaan. Mijn lichaam begint te bewegen en ergens verlies ik de controle. Ik beweeg ritmisch op de muziek alsof het een bekende dans is in de eeuwigheid. Dan zegt een stem naast mij de controle terug te nemen over mijn lijf en de beweging alleen maar terug te brengen naar mijn ruggengraat als een heerlijke zachte beweging.

De muziek veranderd in een zingen van een hele lage grondtoon. Langzaamaan veranderd het ritme en de toon naar een hele warme hoge toon. Ik voel van alles gebeuren in mijn lijf en ga doen waar ik voor gekomen ben. In gedachten heel ik mijn onderrug en de pijn die daarin opgesloten ligt. Daarna ga ik naar boven en heel de stijve spieren in schouders en mijn nek. Dan open ik mijn diepste verlangen het helen van de stroom van de kundalinie. Ik voel dat mijn stuit en vagina warm worden en dat het gevoel langzaam naar boven trekt. Ik gedachte wil ik het sneller omdat ik helemaal tot boven aan wil hebben voordat de muziek stopt. Maar het gaat niet sneller en het blijft in hetzelfde langzame tempo omhoogkomen. Er zit een enorme pijn bij mijn keel maar ook hier trekt de warmte overheen met gemak. Het vult mijn hoofd en ik kan dan ineens alles laten stromen van onder tot helemaal naar boven tot in de kosmos.Als het tinkelbelletje gaat open ik mijn ogen en ervaar een gevoel van groot zijn.Iedereen komt weer in beweging en gaat zitten met het gezicht naar de sjamaan toe. Ik voel een diepe liefde en stilte in mij. Er is ruimte om vragen te stellen maar niemand maakt hier gebruik van; in deze staat zijn er geen vragen meerDe sjamaan neemt afscheid van ons.De vertaler blijft en verteld dat er morgen avond nog een concert is maar dat ook de cd te koop is. Ik koop de cd en vertrek zonder afscheid te nemen. Voor het eerst in mijn leven ervaar is dat het goed is. Opstaan en vertrekken, ik heb gekregen waarvoor ik gekomen ben. Ik heb niets hoeven geven en niets hoeven delen. Heb geen behoefte gevoeld om me aan anderen voor te stellen nog ze te begroeten of zelfs maar aan te kijken. Met als enige uitzondering de gastvrouw. Waarvan ik met een blik van goedkeuring al wist dat het goed is als het is.Wat een mooie weg………………………………oneindige groei…..


Nikolay Oorzhak ervaringen
Testimonials on Nikolay Oorzhak's
seminars and performancesWhen you are near
My hidden fear
Just disappear
My mind feels clear
Then starts to hear

An ancient voice
I had no choice
I went inside
I could not hide
Your sound and tones
They healed my bones

Lars


Thank you so much for this unique experience!
I feel my whole body is vibrating after the session, and appreciate all the exercises you have showed and given to us to be able to continue in private. I strongly recommend this course to anyone who interested in singing and the healing power of sound.
Love,

Chrisina


Doing the exercises
Flowing with wind
The wind in your nose
The wind flying in the air
Our thoughts disappear
Your consciousness going inside
Your body gets refreshed

BirtheThe seminar was very interesting, and for me also very important because I feel healed. I am very glad that I joined the course. I hope I will remember the practices, and I would like to learn more. I hope you will come back. This teaching is not available in the west, and is important, I think.

Karin


I am inspired
I feel excited
I like to continue
My body warm and happy
Thank you!

Nanna

A very good workshop!
The body feels like a Tibetan singingbowl filled with water and vibrated – so that the water starts popping like a fountain! A tool for life to make the body sound and healthy – now we newer will pass the age of 33! Since sound is one of the best carriers of emotions it’s a great tool to get rid of stress and clear negative emotions from energetic body.

Nina and Tordis


The wind on the steppe
The sounds of the warm animals
The enormous space – shaman leads the way
The colors of the light healing the spirit
The shaman explores and uses the body for spiritual flight

Sigmund

No one record is able to reflect the capabilities which have this unique man! What he demonstrate on live performances is just not possible to describe!

Woodash