Destiny retrieval (Ophalen van je voorbestemming)

Volgens alle oude verhalen, innerlijk weten komen we allemaal in het leven met een voorbestemming.

Volgens het Siberisch Sjamanisme komen we op aarde met een blauwdruk. De blauwdruk is een soort stempel die Tengri (Hogere Kracht, de Bron) geeft aan Umai (moeder Aarde) wanneer een wezen op aarde is gekomen. In deze blauwdruk zit bijna alles wat te maken heeft met dit wezen, wat hij/zij komt doen in dit leven, wat voor kwaliteiten hij/zij bij zich heeft en welke te ontwikkelen,  welke uitdagingen iemand tegen zal ko men, wat komt hij/zij halen en wat komt hij/zij brengen in dit leven enz.

In lotsbestemming kunnen we achter de betekenis van ons leven komen, onze roeping. Wanneer wij gehoor geven aan onze roeping gaat onze energie meer stromen en neemt de levensvreugde toe. Vaak is het ook een innerlijk weten wat we volgen en waar we niet precies woorden aan kunnen geven. Dat is het sterkste goed wat we kunnen hebben.

Als we onze roeping binnen hebben gehaald op het vlak van innerlijk weten,  reageren we conform het innerlijke weten op de momenten die in ons leven komen en gaan.

Het is vaak ons verstand, de innerlijke tweestrijd tussen iets ouds waarvan we moeite hebben het los te laten, de tweestrijd tussen hoe we het geleerd hebben en hoe we het eigenlijk zouden willen of hoe we het ervaren conform ons eigen hart.

Hoe meer we ons verbinden met hoe we het geleerd hebben en niet met ons innerlijk weten en ons innerlijk roer, hoe meer we afwijken van onze lotsbestemming.

Hoe meer we op verstand varen en dingen proberen mentaal te verklaren en oorzaken willen uitleggen hoe meer we onze doorstroming van onze destiny afzwakken.

Het is beter dat we onze Destinyretrieval ophalen dan dat het ons gaat ophalen. Dat zou weleens op een niet harmonieuze manier kunnen gebeuren. Wanneer onze lotsbestemming gaat roepen is het beter hier gehoor aan te geven, zodat we het op een prettig tempo kunnen gaan inpassen.

Soms moeten we ook wat stukken van onszelf healen of terug halen (soulretrieval) om de energie volledig te kunnen laten doorstromen.

Daarnaast zijn we soms zo versmolten met ons pad en onze geloofspatronen, manier van leven waarmee we niet happy zijn dat een deel van de  energie die is opgevraagd die kant op is gaan stromen. Soms is het dan belangrijk om het weer om te buigen.

Wanneer wij een destinyretrieval doen (lotsbestemming terughalen, terug inklikken en de energie hiervoor meer opvragen) wil dat niet zeggen dat we geen moeite meer moeten doen om onze lotsbestemming in ons leven te integreren. We klikken in, zoveel mogelijk met innerlijk weten, vragen de energie op en moeten zelf stapje voor stapje gaan doen om dit te leven. Het wil ook niet zeggen dat ons leven alleen nog maar bestaat uit gelukkige momenten, onze  leermomenten zullen doorgaan. Maar we leven wel conform onze eigen zielsvoorbestemming en zijn ons bewust door ons innerlijk weten wat het beste voor ons is.

Omdat we soms de blauwdruk terug opvragen en we tijdelijk de energie pakken en hem ook weer kunnen verliezen in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld we verliezen ons weer in de verplichtingen die we onszelf opleggen (verjaardagen, bezoekjes, perfectioneren enz. )  en voor we het weten zijn we toch weer ons oude leven ingestapt.

Ook kunnen we onszelf verliezen omdat we nog stukken missen van onszelf, healing nodig hebben of er energie in ons systeem zit die niet van ons is en deze de doorstroming omleid of blokkeert.

Daarom hebben we 4 levels voor Destinyretrieval. Wanneer je destinyretrieval I hebt gedaan, kun je verder naar II, dan naar III en dan naar IV

Soms is destinyretrieval een dans tussen healing, doorstroming, innerlijk weten om vervolgens te ontdekken dat we weer een stukje verder kunnen met het ophalen van de energie en innerlijke weten van onze lotsbestemming.

Soms is het tijd om in te haken op onze lotsbestemming als we een aantal ingrijpende gebeurtenissen hebben ondergaan. Ons bewustzijn, ons hart, ons diepgaand begrip is open gegaan en ontwikkeld. Soms zijn we dan pas klaar om het op te halen en te gaan leven.

Vaak zijn dit soort periodes, gebeurtenissen of momenten in het leven nodig om ons te vormen. Om te zorgen dat datgene (onze persoonlijkheid) waar de lotsbestemmingenergie doorheen stroomt sterk genoeg is, ontwikkeld is en voldoening heeft van de bestemming te volgen.

Bij ieder level laden we een kraal op. Dit wordt een krachtvoorwerp wat je hierna nog bij je kan dragen. Door de opgeladen kraal te dragen, hou je de energie langer in je systeem.
Als je alle 4 de levels hebt gedaan en voor ieder level een kraal hebt ontvangen; heb je je eigen persoonlijke Destiny-retrieval krachtvoorwerp. Geladen met energie van de rituelen die je persoonlijk hebt meegedaan.

Destiny retrieval Level I

Hierbij healen wij de verticale as (de pijl van Tengri) in onszelf en verbinden ons met onze blauwdruk.  Door de verticale as te healen, schoon te maken en te verbreden klikken we meer in met de Bron, Moeder Aarde en de blauwdruk.

De verticale as loopt van de Bron (Tengri) naar Moeder Aarde (Umai) en de blauwdruk.

Door deze te laten doorstromen en de blauwdruk op ons innerlijk weten in te klikken maken wij contact met onze lotsbestemming.

Destiny retrieval Level II

Hierbij herstellen wij de as die loopt via de bron, naar de wereld van het verleden (Erlik) naar het heden. We halen het contact op met de bron, trekken deze lijn verder door vorige levens heen waar we het contact zijn verloren met onze lotsbestemming, verder de as naar het hier en nu.

Zo onstaat er ook doorstroming van onze zielsvoorbestemming en ontwikkeling door alle levens heen naar het hier en nu. Healing op hele oude stukken die misschien (nog) niet geheald waren. We herinneren ons weer wie we werkelijk zijn en door terug af te stemmen op deze trilling, trekken we gemakkelijker aan wat bij ons past.

Destiny retrieval Level III

Hierbij laten wij ons ondersteunen door diverse spirithelpers van het stenenvolk, plantenzielen, dierengeesten en voorouders

Zuivering door het stenenvolk, plantenzielen, dierengeesten, voorouders.
Hierna maken we contact met de spirituele voorouders (predicts) en vragen om hun ondersteuning, healing en al wat we nodig hebben.

 Destiny retrieval Level IV

Veranderen of benadrukken van de lotsbestemming.

Vastgeroest zijn met het leven zodat alle energie die zich beschikbaar heeft gemaakt zich is omgaan buigen naar het leven wat je nu leidt. Dit vergt vaak meer inzet om het te veranderen en heeft zeker zijn tijd nodig en inzet om de stappen te zetten.

Maar de eerste stap is het energetische plaatje ombuigen en het inzicht van wat je wilt veranderen. Of je benadrukt (ingroeven) van de levels wat je hebt gevonden en legt dit verder naar het pad in de toekomst.Plaats
:
Etten-Leur(Breda) 
Data
:
Raadpleeg de agenda 
Tijd
:
19.30 - 21.30 uur
of
20.00 - 22.00 uur 
Start
:
19.30 of 20.00 uur 
Aantal lessen
:
1 voor elk level 
Kosten
:
30 euro level I en II, 40 euro level III en level IV 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen
:
pen en papier
leren veter voor om je hals 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen(Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
casual 
Kinderopvang
:
in Etten Leur soms mogelijk 
Overigen
: