Sjamanistische dood

 

Sjamanistische dood

SJAMANISTISCHE  DOOD  -   7 Niveaus

De dood van de sjamaan is niet alleen voor sjamanen. Als je je leven of oude dingen wenst te veranderen, te transformeren in nieuwe dingen; een andere nieuwe manier van leven dan zijn deze rituelen geschikt. Door de sjamanistische dood te ondergaan ben je klaar voor de volgende stap in jouw ontwikkeling. Je laat het oude los en je maakt ruimte voor het nieuwe. Voor sommige mensen betekend dit sjamaan of healer worden. Voor anderen die niet bezig zijn met sjamanisme betekend dit de volgende stap in hun ontwikkeling of ziektes, armoede, oude patronen, niet harmonieuze situaties en relaties achterlaten. De sjamanistische dood is een heel oud ritueel in vele tradities. In het Siberische sjamanisme werd dit vroeger alleen met de sjamanen gedaan. Er werd tussen 4 bomen een tentzeil of dierenhuid gespannen. Hier werd de sjamaan dagen op achter gelaten in de wildernis. Wanneer de tijd om was en ze hem weer kwamen halen, had hij de inwijding ondergaan als sjamaan. Vele kanalen waren in hem geopend en hij was klaar om te beginnen met zijn taak.  

Eigenlijk komt er aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maïsstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgende jaar geen nieuwe maïs kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereidt bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creert voor nieuwe avonturen.
Wanneer je de sjamanistische dood op diepe en intense manier wilt toepassen en je je leven wilt veranderen; heeft dit ritueel 7 niveaus.

Niveau 1:

Transformatie van jouw visie op de wereld. Loslaten van oude patronen en openen van kanalen. Nieuwe manier van leven. Contact met geesthelpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien. Sjamanistische geesten reinigen je organen, je lichaam en eten vervuilde energie op. Allerlei klachten en blokkades die te maken hebben met gezondheid, relaties, seksualiteit, in je kracht gaan staan, meer energie hebben, hartproblemen, moeilijkheden rond communicatie en keelgebied, intuïtieblokkades kunnen verdwijnen of verminderen. De spirits die je helpen tijdens dit ritueel zullen altijd in de buurt blijven en je helpen in je leven. Zij verbinden zich met jou. Hoe meer jij je openstelt, hoe meer jouw leven kan veranderen.

Ritueel duurt 2 uur, kosten 25,- (2 dekens meenemen, niet vergeten!)


Niveau 2:

Als een binding een hechting wordt, is het tijd om los te laten en ons opnieuw te verbinden.

In dit ritueel worden alle relaties veranderd en getild tot een hoger niveau. Je neemt afscheid van iedereen, alles wat niet gezegd is wordt gezegd, je vraagt en geeft vergeving vanuit je hart waar dat voor jou zo voelt. Loslaten van hartzeer, teleurstellingen en blokkades op liefde. Je kunt je hart schoonmaken en relatielijnen die vervuild zijn. Vervuild door emoties, pijn, teleurstellingen of bepaalde gebeurtenissen. Soms loopt er nog een relatielijn met iemand die we al jaren niet meer zien. Op de een of andere manier gaat daar nog energie heen ook al heb je in de fysieke wereld geen contact meer. Een voorbeeld hiervan is een eerste liefde die vaak zon impact heeft maar deze man/vrouw is inmiddels niet meer in ons leven. Bovendien is deze man of vrouw ook niet meer zoals hij/zij toen was in die periode. Nadat we alle lijnen schoonmaken vanuit ons hart naar iedereen toe (heel intensief alsof we inderdaad afscheid nemen in dit leven); zullen we ons vrij en schoon voelen. Na het ritueel kun je bewust kiezen met wie en hoe je je weer wilt verbinden.

Kwaliteiten kunnen openen zoals sjamanistische gave om zielen van mensen te kunnen voelen en zien vanuit het hart. Dit ritueel is een onderdeel van de sjamanistische dood zoals sjamanen dit ervaren. Om sjamaan te kunnen zijn en te dienen voor het grote geheel is het niet mogelijk om afhankelijk te zijn van relaties of er disharmonie in te hebben, afhankelijk van te zijn.

Ritueel duurt 2 uur, kosten 25,-


Niveau 3:

Bij goed weer: deze avond zullen wij naar het bos gaan en onze dood en oude leven aan ons voorbij laten gaan. Transformatie van spanningen, oude delen in onszelf naar vrijheid, blijheid en geluk. Alles wat we niet meer nodig hebben geven aan de aarde en we maken contact met het oneindige. Deze bereidt ons voor na reiniging voor onze nieuwe taak. Openen kwaliteiten van communiceren en werken met geesten uit de natuur.

Bij minder goed weer gelijkwaardig ritueel, maar dan binnen.

Ritueel duurt 2 uur, kosten 25,-                                               


Niveau 4:

Door de poort van de "persoonlijke hel". Achterlaten van angsten, eenzaamheid, verdriet, waanzin, egostukken, verslavingen, ziektes, jaloezie, onzekerheden en alle andere slechte gewoontes en eigenschappen. Dit zullen we doen door naar Erlik; bewaker van de wereld van het verleden te reizen. Hierna zullen we in staat zijn goede doelen en situaties te creren in de wereld van de toekomst. Openen van het kanaal van oude kennis en werken met voorouders.

Ritueel duurt 2 uur, kosten 35,-


Niveau 5:

Dood en wedergeboorte in samenwerking met de geest van de berg. We zullen samen naar een van de grotten gaan in een berg. Hier worden blokkades getransformeerd die ons in de weg staan om meer kennis te ontvangen. Dit brengt ons tot een spiritueel hoog niveau van ontwikkeling. Dit verandert je leven snel en zal niet meer hetzelfde zijn. Openen hogere kanalen van telepathie, intuïtie en kennis doorgeven.

Ritueel duurt 2 uur, kosten 45,-


Niveau 6:

Chadir (zweethut) van dood. Dit is het huis van de dood. De ideale plaats voor contact met de geest van de dood. Alles in de Chadir help je, hete stenen, stoom, de vorm van de Chadir en speciale geur van kruiden (kruiden van dood en transformatie.). Dit is het 6e niveau, reinigen van karma. Hierna zul je de wereld bekijken met de ogen van een kind.

Ritueel duurt 3 uur (of langer), kosten 69,-  


Niveau 7:

Volledig transformeren en kennis over vorige levens, jeugd, sjamanistische reis langs de rivier van het leven, reizen naar de moerassen in de sjamanistische wereld. Diepe kennis over de wereld van Erlik; bewaker van de wereld van het verleden. Wat gebeurt er met je ziel na de dood. Kanalen die nodig zijn voor jouw nieuwe voorbestemming in dit leven zullen geopend worden. 

Je doel op aarde zal duidelijk en ondersteund zijn door vele geesthelpers.

Kosten 250,-, workshop van vrijdagavond 19.30 t/m zondag 17.00 uur.Plaats
:
op diverse plaatsen in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk 
Data
:
zie agenda 
Tijd
:
 
Start
:
 
Aantal lessen
:
 
Kosten
:
 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen
:
 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen - Altaiskaya Byelka 
Kleding
:
casual 
Kinderopvang
:
 
Overigen
: