Huizen en Ruimtes energetisch reinigen

 

Huizen en Ruimtes energetisch reinigen

Etten Leur

In huizen, kantoren en andere ruimtes kan van allerlei energie hangen. Deze energie kan de mensen beïnvloeden die hier in verblijven. Sommige energieŽn brengen ons uit harmonie of in ernstige gevallen kunnen deze ons zelfs ziek maken. Wanneer hier mensen zijn geweest die niet in harmonie waren, conflicten met elkaar hebben gehad, veel stress, ziektes hadden, depressief waren, zorgen, niet prettige gedachten of emoties hadden; dan blijft deze energie in deze ruimte hangen. Ook wanneer je een huis koopt of in een kantoor moet werken hangt er energie van de vorige eigenaars of van niet harmonieuze momenten van jezelf. Belangrijk om regelmatig ruimtes te reinigen zodat de sfeer en energie een gunstige invloed op je heeft. Op deze avonden beoefenen we enkele methodes om te reinigen en hoe de trilling van de ruimte omhoog te brengen.

Ervaring:
Bij mij op het woonerf staat een huis. De eerste bewoners van dit huis hadden vaak ruzie en we hoorden de scheldwoorden die tegen elkaar geroepen werden. We hoorden het huilen van hun kinderen en vingen de poezen op die wegvluchtte.
Toen zij waren gescheiden, uit elkaar waren en hun kinderen naar een internaat; kwam de volgende bewoner. Een vrijgezelle man; hij probeerde diverse relaties aan te gaan. Deze vriendinnen kwamen regelmatig in het weekend bij hem; maar het wilde hem niet echt lukken. Vanwege zijn werk verhuisde hij naar een andere stad elders in het land. Al gauw had hij een vaste relatie en was gelukkig.
Na hem was er een jong paar wat in het huis woonde. Ook hun verging het net zo; veel ruzie op den duur, ongelukkige gezichten. De een werd zelfs ziek.
In dit huis hing de sfeer die de volgende bewoners sterk beïnvloedden.Plaats
:
Etten Leur 
Data
:
wordt ergens najaar 2008 weer ingepland 
Tijd
:
19.30 -21.30 uur 
Start
:
19.30 uur 
Aantal lessen
:
Kosten
:
55 euro 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen
:
pen en papier
foto van je huis 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen - Altaiskaya Byelka 
Kleding
:
casual 
Kinderopvang
:
mogelijk in overleg 
Overigen
: