Healingkracht van de beer

Wanneer een beer ziek is, weet hij precies welke bessen, wortels of bladeren hij moet eten om te genezen.
Zonder dat iemand hem dat ooit heeft voorgedaan of verteld.
Daarnaast heeft de beer droomkracht en geneeskrachtige energie.
Gedurende deze dag zullen wij met berenenergie werken. Dit zal je genezende kracht versterken en/of openen.
Iedereen kan hieraan meedoen. Of je nu ervaring hebt of nog nooit iets hebt gedaan. Je stapt in op je eigen niveau en overal houden we rekening mee.

Programma van de dag :
* Komen in de droomwereld van beer
* Sjamanistische dood
* Reinigen met de kracht van de beer
* Kracht halen uit vorige levens
De dag wordt gegeven ter ondersteuning voor het Berenbos in Rhenen. Waar zij beren opvangen en nog een goed leven geven.

Onderstaand meer info over het ritueel en een van de healingtechnieken.
SJAMANISTISCHE DOOD - LEVEL 1

De dood van de sjamaan is niet alleen voor sjamanen. Als je je leven of oude dingen wenst te veranderen, te transformeren in nieuwe dingen; een andere nieuwe manier van leven dan zijn deze rituelen geschikt. Door de sjamanistische dood te ondergaan ben je klaar voor de volgende stap in jouw ontwikkeling. Je laat het oude los en je maakt ruimte voor het nieuwe. Voor sommige mensen betekend dit sjamaan of healer worden. Voor anderen die niet bezig zijn met sjamanisme betekend dit de volgende stap in hun ontwikkeling of ziektes, armoede, oude patronen, niet harmonieuze situaties en relaties achterlaten. De sjamanistische dood is een heel oud ritueel in vele tradities. In het Siberische sjamanisme werd dit vroeger alleen met de sjamanen gedaan. Er werd tussen 4 bomen een tentzeil of dierenhuid gespannen. Hier werd de sjamaan dagen op achter gelaten in de wildernis. Wanneer de tijd om was en ze hem weer kwamen halen, had hij de inwijding ondergaan als sjamaan. Vele kanalen waren in hem geopend en hij was klaar om te beginnen met zijn taak.  

Eigenlijk komt er aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maisstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgende jaar geen nieuwe mais kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereidt bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creŽert voor nieuwe avonturen.
Wanneer je de sjamanistische dood op diepe en intense manier wilt toepassen en je je leven wilt veranderen; heeft dit ritueel 7 niveaus.

Niveau 1:

Transformatie van jouw visie op de wereld. Loslaten van oude patronen en openen van kanalen. Nieuwe manier van leven. Contact met geesthelpers die je kracht geven en je de spiritwereld laten zien. Sjamanistische geesten reinigen je organen, je lichaam en eten vervuilde energie op. Allerlei klachten en blokkades die te maken hebben met gezondheid, relaties, seksualiteit, in je kracht gaan staan, meer energie hebben, hartproblemen, moeilijkheden rond communicatie en keelgebied, intuïtieblokkades kunnen verdwijnen of verminderen. De spirits die je helpen tijdens dit ritueel zullen altijd in de buurt blijven en je helpen in je leven. Zij verbinden zich met jou. Hoe meer jij je openstelt, hoe meer jouw leven kan veranderen. Een van de spirits die deze verscheuring en terug in elkaar zetten zullen bewerkstelligen is uiteraard de beer.

Kracht halen uit vorige levens - Sjamanistische healingtechniek

In vorige levens hebben wij veel kwaliteiten opgeslagen, kennis vergaard en kracht opgedaan. Wij kunnen de oorspronkelijke ziel en de verloren gegane energie herstellen. Oorzaken van blokkades waardoor de kracht, kwaliteiten of oude kennis niet doorstroomt vanuit vorige levens kunnen zijn: traumatische of schokkende gebeurtenissen, verlies van een dierbaar persoon, een vloek,  zelfs een gelukkige gebeurtenis, je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hogere verwachtingen , dwang  of  manipulatie door autoriteiten zorgen voor aanpassingsgedrag, een tragisch sterven of heimwee naar iets anders.  Door ons langdurig aan te passen aan anderen of een situatie, verliezen we het en stoppen we de stroom van de kwaliteit.. Met deze techniek kun je de blokkade vrijmaken en deze energie van kennis, kracht of kwaliteiten weer inbrengen.

Bij de eerste avond wordt de techniek uitgelegd van niveau 1 en iets verteld over vorige levens. Hierna word je ingedeeld in twee- of drietallen en gaan we met deze techniek werken. Tijdens het inbrengen van de kennis, energie, kracht of kwaliteit kan de mens die het ondergaat verschillende dingen ervaren. Sommigen krijgen beelden of informatie over waar het vandaan komt, hoe er mee om te gaan enz. Anderen ervaren een sterke energetische verandering en een verandering in hun manier van leven.  Zoín beleving is natuurlijk voor iedereen anders.  Plaats
:
Tiel 
Data
:
Zaterdag 19 april 
Tijd
:
10.30 - 17.00 uur 
Start
:
10.30 uur 
Aantal lessen
:
Kosten
:
45 euro (bijdrage gaat naar het Berenbos in Rhenen) 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen
:
2 kiezelstenen
1 deken om op te liggen
1 dunne deken of laken die je helemaal bedektlunchpakket
pen en papier
(slaapzak telt als 1 deken) 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
casual 
Kinderopvang
:
NVT 
Overigen
: