De Kinderhoroscoop - astrologie

 

Do 11 dec.: De kinderhoroscoop.

In de eerste levensjaren wordt het grootste deel van onze persoonlijkheid gevormd. Nog voordat we kunnen lopen en praten absorberen we de sfeer, waarden en normen van onze ouders en omgeving. Hoe kun je in de horoscoop van je (klein)kind zien wat de grootste behoeften zijn? Hoe herken je dit in de eigen horoscoop voor je innerlijke kind. Een studiedag om thuis te komen bij jezelf en de wijsheidsleraar Jupiter in te zetten voor je (klein)kinderen.

.

Wat is Astrologie?
Dagelijks golven we mee op het ritme van sterren en planeten. Astrologie is een eeuwenoude wijsheidsleer die springlevend is. Astrologie biedt veel inzicht en troost omdat het je doet beseffen dat alles wat gebeurt zijn eigen betekenis heeft. Serieuze astrologie onderscheidt zich van populaire astrologie (kranten, tijdschriften) door haar diepgang en doordat ze de persoon en situatie treffend beschrijft.

De oerkracht van planeten trilt in onze cellen. In ons wezen resoneren wij met de planeten, die om ons heen cirkelen in ons zonnestelsel. Elke dag opnieuw worden we geraakt door deze planetaire golven. Veel dieper dan we met ons verstand kunnen beseffen, laten we ons leiden door deze planetaire, goddelijke krachten. De dans van de planeten is een oproep om tot onze grootheid te komen, om op te staan in onze uniekheid.

Uitgangspunt van de astrologiedagen

Het uitgangspuntbij is het gebruik maken van jouw persoonlijke geboortehoroscoop. Je bent precies geboren op de tijd en plaats die bij de zielenreis van je huidige incarnatie past. Deze energie reist met je mee door je leven. Voor prognoses gebruik ik een aantal aanvullende technieken (transits, progressies, solaar).      Mijn taak als docent & astroloog is de astrologische symboliek te vertalen en je als ziel te begeleiden op je levensweg. Je te leren hoe planeten in jouw en die van je medecursisten te duiden.

Je kunt voor een astrologiedag apart inschrijven of voor een cyclus van 3 dagen.  Iedereen die een basiskennis van astrologie bezit is welkom. In kleinschalig verband (max. 12 deelnemers) gaan we aan de hand van een bepaald thema onze eigen horoscoop dieper exploreren. Je kunt vrij instromen. Je krijgt die dag een schat aan informatie. Bovendien ontstaat door de veiligheid en de uitwisseling op zo\'n dag een warme band. Je bent reisgenoten op weg in een boeiende, intense tijd.
We gaan oefenen met planeten en stil zijn, uitwisselen en schrijven. We gaan onszelf beter leren kennen via de planeten en helder(der) worden.

Neem een uitdraai van jouw eigen geboortehoroscoop mee of geef je data door zodat Han een radix voor je uit kan printen.

Iets over de docent

Han van Straaten, astroloog, econoom, talentencoach en therapeut.   Han : ” Vanaf 1972 ben ik gegrepen door de astrologie, waarvan ik in 1998 mijn beroep heb gemaakt. Als astroloog werk ik vanuit hoofd en hart. De afgelopen acht jaar heb ik astrologie geďntegreerd met het Talentenspel, therapie en coaching.”

\"han\"

 

Han van Straaten is astroloog, econoom en talentencoach. In zijn particuliere- en bedrijfsconsulten integreert hij deze drie gebieden tot een eigen aanpak.
Hiervoor was hij o.a. natuurvoedselwinkelier en docent in het hoger onderwijs. Tijdens zijn economiestudie in de jaren zeventig begon hij met astrologie, waar hij de diepere wetten vond die hij miste in de economische theorie.

 Plaats
:
Etten-Leur (bij Breda) 
Data
:
11 sept, 16 okt, 6 nov, 11 dec. 2014 
Tijd
:
 
Start
:
 
Aantal lessen
:
 
Kosten
:
€ 85,-- per workshop incl. koffie/thee. Per 3 studiedagen of voor de hele zomerschool € 215,-- 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
Meenemen
:
jaarhoroscoop, lunchpakket, iets warms voor aan de voeten 
Docent(e)
:
Han van Straaten 
Kleding
:
casual 
Kinderopvang
:
nvt 
Overigen
:
11 Plaatsen beschikbaar. Plaatsing op volgorde van binnenkomst.