Shamanic Circle - Dromengroep

Werken met dromen en het droomlichaam

In het sjamanisme onderscheiden we 2 soorten dromen:

Kleine dromen

Dit zijn meestal verwerkingsdromen. Hierbij verwerken we de dingen van het dagelijkse leven. Dat kunnen emoties zijn die gedurende de dag zijn geweest. Soms onderdrukken we die, is er geen tijd voor om ze te voelen of te uiten en soms willen we ze ook niet voelen. Dan kunnen ze in een extreme vorm \'s nachts omhoog komen (nachtmerries).
Informatie die niet helemaal is doorgedrongen kunnen ook tijdens deze dromen naar voren komen, je hebt het opgepikt maar is niet helemaal tot je bewustzijn doorgekomen. Zo zijn er nog vele dingen die in de kleine dromen naar voren kunnen komen.

Grote dromen

Wanneer de dingen van alledag schoon of verwerkt zijn, is er ruimte voor andere ervaringen. Onder grote dromen vallen o.a. de voorspellende dromen, contact met anderen (overleden of nog met een fysiek lichaam), reizen naar andere plaatsen, waarschuwingsdromen, antwoorden op vragen enz. Dit soort dromen kunnen we ook sturen. Op deze avond werken we op een sjamanistische manier met een droom. Neem daarom een droom van jezelf mee, of als je je een flart van een droom herinnert schrijf deze dan op. Ieder kan dan werken met zijn eigen dromen, het opladen van zijn / haar droomlichaam. Hiernaast krijg je ook tips voor welke stenen, kruiden je kunt gebruiken om je nachtleven te beinvloeden en voor sommige een energetische bescherming gedurende de nacht.

Tijdens deze 3 avonden, nachten en ochtenden werken we met Sur (het droomlichaam), dromen, slapen en een droomritueel, healing, trancedroomreizen enz. In de ochtenden werken we met onze dromen van de nacht.

Deze groep is bedoeld voor mensen die hun dromen kunnen onthouden en eerder een opleiding hebben gevolgd bij het Institute of Siberian Shamansm.Plaats
:
Eindhoven of Etten Leur (Breda) 
Data
:
9 november 2013, 22 februari 2014 en 31 mei 2014. 
Tijd
:
19.00 uur - 14.00 uur 
Start
:
 
Aantal lessen
:
3 bijeenkomsten 
Kosten
:
150,- per keer 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076-5264002
Meenemen
:
Pen en papier, toiletgerei, iets om op en in/onder te slapen. Pyama. 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
casual en pyama 
Kinderopvang
:
niet mogelijk 
Overigen
:
Je kunt alleen inschrijven voor alle 3 de bijeenkomsten met een inschrijfformulier voor 15 oktober 2013. Maximaal aantal deelnemers is 16. Er passen 18 matrassen in deze ruimte.