Sjamanistische Dood Level IV

‘Eigenlijk komt aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maďsstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe maďs kunnen groeien. Dus vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen’.

 

De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwomt. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan. De sjamaan werd alleen achtergelaten op een dierenhuid die in de wildernis tussen 4 berkenbomen was gespannen. Wanneer de tijd rijp was werd hij weer opgehaald door zijn leraar-sjamaan. En had hij zijn inwijding als sjamaan ondergaan en zijn oude leven achtergelaten, zichzelf gezuiverd en ingeklikt op spiritwereld. Tijdens deze initiatie waren veel kanalen opengegaan en werd de sjamaan klaargemaakt om zijn taak te gaan vervullen.

 Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst, toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven. Wanneer je de sjamanistische dood op een diepe en intense manier wilt toepassen en je leven wilt veranderen, kun je het beste al de 7 levels van dit oeroude ritueel volgen.

Sjamanistische Dood, level IV

In dit level ga je door de poort van je eigen \\\"persoonlijke hel\\\". Je laat angsten, eenzaamheid, verdriet, verslavingen, jaloezie, onzekerheden en andere slechte gewoontes en eigenschappen achter. Dit doe je door naar Erlik; bewaker van de wereld van het verleden te reizen. Hierna ben je in staat om positieve doelen en situaties te creëren in de wereld van de toekomst. Je opent het kanaal naar oude kennis opnemen en werken met voorouders.  

Level 4 wordt niet vaak gehouden en alleen bij goede weersomstandigheden, in de lente of zomer buiten gehouden in de lente of zomer bij een meer of ander water.Plaats
:
Diverse plaatsen, raadpleeg de agenda 
Data
:
Zie de agenda op de website.
Dit ritueel wordt niet vaak gehouden, omdat het buiten gehouden wordt en is afhankelijk van de weersomstandigheden. Het ritueel vindt alleen plaats in de lente of zomer.  
Tijd
:
 
Start
:
 
Aantal lessen
:
 
Kosten
:
€ 45,00 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076-5264002
Meenemen
:
- schop (waar je in de tuin mee werkt);
- plastic waar je jezelf in kunt wikkelen;
- 1 deken;
- pen en papier;
- handdoek. 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
Makkelijk zittende kleding. 
Kinderopvang
:
 
Overigen
:
Het is noodzakelijk dat de voorgaande levels hebt gevolgd voordat je aan dit level deelneemt.
Vervolg mogelijk met andere levels. Wanneer je je opgegeven hebt, ontvang je enkele dagen voor het ritueel een bericht met daarin het adres van