Healingmedicine XI - Energy of Death Extraction & Transforming with Power of Death

Healingmedicines

De Healingmedicines bestaan uit twaalf levels en kunnen worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Je kunt deze Healingmedicines toepassen in situaties van emotionele turbulentie, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook voor spirituele groei, om meer energie te krijgen en dus een hogere trilling te bereiken.

Tijdens elk level worden verschillende soorten healingen behandeld, zodat we zo breed en diep mogelijk energetisch kunnen behandelen.

Indien je aan de eerste zes levels hebt deelgenomen en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Practitioner.

Indien je aan de daarop volgende zes levels hebt meegedaan en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Carrier en een inwijding tot drager van de twaald Sacred Healingmedicines.

HEALINGMEDICINE XI ENERGY OF DEATH EXTRACTION & TRANSFORMING WITH POWER OF DEATH

Gedurdende het leven krijgen we te maken met de energie van de dood. Deze energie kan op verschillende manieren in ons systeem terecht komen. Voorbeelden hiervan zijn: aanwezig zijn bij overlijden, bezoek brengen aan een mortuarium/kerkhof of zelfmoordgedachten. Ondanks dat zo\\\'n gebeurtenis misschien lang geleden heeft plaatsgevonden, kan de energie ervan in ons systeem blijven plakken. Daar kunnen we vervolgens weer gebeuertenissen, die ons niet van dienst zijn op aantrekken. In dit healingmedicine leren we deze \\\'energy of death\\\' te verwijderen.

De energie van de dood heeft ook een sterk transformerende werking. Het sjamanisme kent rituelen waarbij er gebruik gemakat wordt van de Spirit van de dood om situaties en problemen te transformeren. In het 2e deel van dit healingmedicine leren we over deze transformerende werking. Dit doen we met een oeroud sjamanistisch ritueel van dood en geboorte. 

HEALINGMEDICINECARRIER

HM VII    Lifeforce

HM VIII   Healing with totem
HM IX    Healing of relationships

HM X     Energy of death extraction & transforming power of death
HM XI    Sacred medicinecarrier
HM XII   
Test Healing Medicine Carrier & Initiation Medicine Carier

Docente / Sjamanca

Petra Giesbergen Altaiskaya Byelka. Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Hij adviseerde haar over situaties en ervaringen die zich in haar persoonlijke leven afspeelden en gaf aanvullingen en informatie o.a. over energie van bomen, planten en dieren. Ook vertelde hij haar hoe om te gaan met invloeden van buitenaf en hoe zij haar genezende kracht kon gebruiken. In 1990 behaalde zij haar diploma tot regressie & reincarnatietherapeute. Ook tijdens regressies naar vorige levens haalde zij veel sjamanistische kennis terug.

Toen zij een Siberischs sjamaan ontmoette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Zij is naar Siberie gegaan en heeft daar zijn leraar ontmoet. Deze leraar (sjamaan) gaf haar een aantal inwijdingen. Ook gaf hij haar bijzondere kennis door over diepgaande healingen en rituelen. In Siberie stierf zij de Sjamanistische dood, waarna zij ingewijd werd tot Sjamaan en haar Sjamanennaam Altaiskaya Byelka kreeg.

Sinds 1991 geeft zij opleidingen, workshops en (individuele) healingen.

In 2003 richtte zij het Institute of Siberian Shamanism op, waar zij als hoofd van het instituut haar kennis doorgeeft. Velen vinden hun weg naar opleidingen, curusussen, workshops en rituelen die zij zowel in het instituut te Etten-Leur als op andere locaties in Nederland en Belgie geeft.

Haar werk als sjamaan karakteriseert zich onder andere doordat zij tijdens rituelen een healingspace voor de hele groep deelnemers creeert. Binnen dit helende veld opent ze verstopte kanalen, ruimt blokkades op en tilt mensen naar een hoger bewustzijn. Hierdoor kan er healing en transformatie plaatsvinden.

Ze werkt direct, krachtig en vanuit het hart.

 Plaats
:
Diverse plaatsen in binnen- en buitenland, raadpleeg de agend op de website. 
Data
:
Raadpleeg de agenda op de website voor data. 
Tijd
:
 
Start
:
 
Aantal lessen
:
dag 
Kosten
:
125,- 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076-5264002
Meenemen
:
 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
 
Kinderopvang
:
 
Overigen
:
Deelname kan alleen als je Healingmedicine I tot en met X gevolgd hebt.