Healingmedicine IX Healing of relationships

Healingmedicines

De Healingmedicines bestaan uit twaalf levels en kunnen worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Je kunt deze Healingmedicines toepassen in situaties van emotionele turbulentie, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook voor spirituele groei, om meer energie te krijgen en dus een hogere trilling te bereiken.

Tijdens elk level worden verschillende soorten healingen behandeld, zodat we zo breed en diep mogelijk energetisch kunnen behandelen.

Indien je aan de eerste zes levels hebt deelgenomen en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Practitioner.

Indien je aan de daarop volgende zes levels hebt meegedaan en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Carrier en een inwijding tot drager van de twaald Sacred Healingmedicines.

HEALINGMEDICINE IX HEALING OF RELATIONSHIPS

Wanneer wij onze trilling of de trilling van degene die wij behandelen omhoog willen brengen, is het belangrijk om relatielijnen te zuiveren en in balans te brengen.

Als je gevoelig bent kun je oppikken dat iemand aan je denkt, maar ook andere emoties als boosheid of irritatie van de ander richting jou kun je bewust of onbewust oppikken. Je geeft daarop meteen een energetische reactie en voordat je het weet zit je er zelf ook mee. Op deze manier kunnen minder prettige emoties blijven hangen tussen twee of meerdere mensen. Het gaat hier niet alleen om relaties tussen geliefden, maar ook bijvoorbeeld ex-geliefden, vriendschapsrelaties, relaties tussen ouders en kinderen en collega\\\'s.

In deze healingmedicine leren we onder andere relatieverbindingen te healen, blokkades schoon te maken, relatielijnen te zuiveren en karmische verbondenheid te zuiveren.

HEALINGMEDICINECARRIER

HM VII    Lifeforce

HM VIII   Healing with totem
HM IX    Healing of relationships

HM X     Energy of death extraction & transforming power of death
HM XI    Sacred medicinecarrier
HM XII   Test Healing Medicine Carrier & Initiation Medicine Carier

Docente / Sjamanca

Petra Giesbergen Altaiskaya Byelka. Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Hij adviseerde haar over situaties en ervaringen die zich in haar persoonlijke leven afspeelden en gaf aanvullingen en informatie o.a. over energie van bomen, planten en dieren. Ook vertelde hij haar hoe om te gaan met invloeden van buitenaf en hoe zij haar genezende kracht kon gebruiken. In 1990 behaalde zij haar diploma tot regressie & reincarnatietherapeute. Ook tijdens regressies naar vorige levens haalde zij veel sjamanistische kennis terug.

Toen zij een Siberischs sjamaan ontmoette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Zij is naar Siberie gegaan en heeft daar zijn leraar ontmoet. Deze leraar (sjamaan) gaf haar een aantal inwijdingen. Ook gaf hij haar bijzondere kennis door over diepgaande healingen en rituelen. In Siberie stierf zij de Sjamanistische dood, waarna zij ingewijd werd tot Sjamaan en haar Sjamanennaam Altaiskaya Byelka kreeg.

Sinds 1991 geeft zij opleidingen, workshops en (individuele) healingen.

In 2003 richtte zij het Institute of Siberian Shamanism op, waar zij als hoofd van het instituut haar kennis doorgeeft. Velen vinden hun weg naar opleidingen, curusussen, workshops en rituelen die zij zowel in het instituut te Etten-Leur als op andere locaties in Nederland en Belgie geeft.

Haar werk als sjamaan karakteriseert zich onder andere doordat zij tijdens rituelen een healingspace voor de hele groep deelnemers creeert. Binnen dit helende veld opent ze verstopte kanalen, ruimt blokkades op en tilt mensen naar een hoger bewustzijn. Hierdoor kan er healing en transformatie plaatsvinden.

Ze werkt direct, krachtig en vanuit het hart.Plaats
:
Diverse plaatsen in binnen- en buitenland, raadpleeg de agenda op de website 
Data
:
Raadpleeg de agenda op de website 
Tijd
:
 
Start
:
 
Aantal lessen
:
dag 
Kosten
:
115,- 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076-5264002
Meenemen
:
 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
 
Kinderopvang
:
 
Overigen
:
Deelname kan alleen als je Healingmedicine I tot en met VIII gevolgd hebt.