Healingmedicine II, Healing Protection Field

Healingmedicines

De Healingmedicines bestaan uit twaalf levels en kunnen worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Je kunt deze Healingmedicines toepassen in situaties van emotionele turbulentie, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook voor spirituele groei, om meer energie te krijgen en dus een hogere trilling te bereiken.

Tijdens elk level worden verschillende soorten healingen behandeld, zodat we zo breed en diep mogelijk energetisch kunnen behandelen.

Indien je aan de eerste zes levels hebt deelgenomen en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Practitioner.

Indien je aan de daarop volgende zes levels hebt meegedaan en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Carrier en een inwijding tot drager van de twaald Sacred Healingmedicines.

HEALINGMEDICINE II HEALING PROTECTION FIELD

Tijdens Healing Medicine I hebben we onze ziel teruggebracht naar het lichaam. In dit deel van de workshop werken we aan het Protection Field, deze kan namelijk behoorlijk te lijden hebben gehad gedurende het leven. Om in balans te zijn en onze soul geďntegreerd te houden, is het gewenst en zelfs noodzakelijk dat het Protection Field stevig is. Hierna zijn we beter in staat om onze eigen energie te behouden en in te zetten voor doelen die we zelf na willen streven.

Als we energieën van anderen in ons systeem  niet af kunnen voeren of ons er niet tegen beschermen, kan het onze harmonie verstoren en ervoor zorgen dat we niet dichtbij onszelf kunnen blijven. Als de energie van de ander blijft hangen kan ook onze reactie hierop blijven bestaan. Als je erg gevoelig bent kunnen niet eigen energieen je ook beinvloeden in je beslissingen, zelfs in je gezondheid.  

HEALINGPRACTITIONER
HM  I      Calling the Soul
HM II     Healing Protection Field

HM III   Sensitive healing & healing children

HM IV    Healingspace

HM  V    Be Carried
HM VI   Healingprayer & Healingmedicine Practioner Test

HEALINGMEDICINECARRIER

HM VII   Lifeforce

HM VIII Healing with totem
HM IX    Healing of relationships

HM X     Energy of death extraction & transforming power of death
HM XI    Sacred medicinecarrier
HM XII  Test Healing Medicine Carrier & Initiation Medicine Carier

Docente / Sjamanca

Petra Giesbergen – Altaiskaya Byelka. Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Hij adviseerde haar over situaties en ervaringen die zich in haar persoonlijke leven afspeelden en gaf aanvullingen en informatie o.a. over energie van bomen, planten en dieren. Ook vertelde hij haar hoe om te gaan met invloeden van buitenaf en hoe zij haar genezende kracht kon gebruiken. In 1990 behaalde zij haar diploma tot regressie & reincarnatietherapeute. Ook tijdens regressies naar vorige levens haalde zij veel sjamanistische kennis terug.

Toen zij een Siberischs sjamaan ontmoette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Zij is naar Siberie gegaan en heeft daar zijn leraar ontmoet. Deze leraar (sjamaan) gaf haar een aantal inwijdingen. Ook gaf hij haar bijzondere kennis door over diepgaande healingen en rituelen. In Siberie stierf zij de Sjamanistische dood, waarna zij ingewijd werd tot Sjamaan en haar Sjamanennaam Altaiskaya Byelka kreeg.

Sinds 1991 geeft zij opleidingen, workshops en (individuele) healingen.

In 2003 richtte zij het Institute of Siberian Shamanism op, waar zij als hoofd van het instituut haar kennis doorgeeft. Velen vinden hun weg naar opleidingen, curusussen, workshops en rituelen die zij zowel in het instituut te Etten-Leur als op andere locaties in Nederland en Belgie geeft.

Haar werk als sjamaan karakteriseert zich onder andere doordat zij tijdens rituelen een healingspace voor de hele groep deelnemers creeert. Binnen dit helende veld opent ze verstopte kanalen, ruimt blokkades op en tilt mensen naar een hoger bewustzijn. Hierdoor kan er healing en transformatie plaatsvinden.

Ze werkt direct, krachtig en vanuit het hart.Plaats
:
diverse plaatsen in Nederland en Belgie, zie de agenda op deze website 
Data
:
Zie de aqgenda op deze website 
Tijd
:
 
Start
:
 
Aantal lessen
:
 
Kosten
:
€ 45,00 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen
:
 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
Makkelijk zittende kleding 
Kinderopvang
:
 
Overigen
:
Healingmedicine II kan alleen gevolgd worden, als je deel I ook gevolgd hebt.