Healingmedicine I , Calling the Soul

 

Healingmedicines

De Healingmedicines bestaan uit twaalf levels en kunnen worden toegepast op het healen van jezelf en anderen. Je kunt deze Healingmedicines toepassen in situaties van emotionele turbulentie, bij geestelijke en lichamelijke pijn, maar ook voor spirituele groei, om meer energie te krijgen en dus een hogere trilling te bereiken.

Tijdens elk level worden verschillende soorten healingen behandeld, zodat we zo breed en diep mogelijk energetisch kunnen behandelen.

Indien je aan de eerste zes levels hebt deelgenomen en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Practitioner.

Indien je aan de daarop volgende zes levels hebt meegedaan en het afsluitende level met positief resultaat hebt afgesloten, ontvang je een certificaat als Healingmedicine Carrier en een inwijding tot drager van de twaald Sacred Healingmedicines.

HEALINGMEDICINE I, CALLING THE SOUL

Niet bij iedereen is de ziel goed genoeg geintegreerd in zijn of haar lichaam. Bij sommige mensen hangt de ziel zelfs half uit hun lichaam. Soms door traumatische ervaringen, in andere gevallen uit gewoonte. Dit kan prettig zijn, maar vaker is het beter om volledig aanwezig te zijn in het hier en nu. In Healing Medicine I vullen we onze basis (fundament) met energie, zodat we ons weer thuis voelen in ons lichaam en ons eigen leven. We harmoniseren de energie en roepen de ziel terug naar het lichaam. Hierdoor staan we steviger en zijn we beter in staat om meer te genieten en situaties in ons leven het hoofd te bieden.

Dit Healingmedicine is bijzonder geschikt om toe te passen bij mensen die ernstig of langdurig ziek zijn (geweest). Door het Healingmedicine I toe te passen, krijgt het hele lichaam extra kracht toegevoegd en kan de ziel weer worden geleefd. Hierdoor komt de eigen genezende stroom weer op gang en wordt het lichaam weer krachtiger.

HEALINGPRACTITIONER

HM  I       Calling the Soul
HM II       Healing Protection Field

HM III     Sensitive healing & healing children

HM IV      Healingspace

HM III     Sensitive healing & healing children

HM  V       Be Carried
HM VI      Healingprayer & healingmedicine practitioner test

HEALINGMEDICINECARRIER

HM VII   Lifeforce
HM VIII  Healing with totem
HM IX     Healing of relationships

HM X       Energy of death extraction & transforming power of death
HM XI     Sacred medicinecarrier
HM XII   Test Healing Medicine Carrier & Initiation Medicine Carier

Docente / Sjamanca

Petra Giesbergen Altaiskaya Byelka. Vanaf haar zevende levensjaar verscheen er een man in haar dromen die haar adviezen gaf. Hij adviseerde haar over situaties en ervaringen die zich in haar persoonlijke leven afspeelden en gaf aanvullingen en informatie o.a. over energie van bomen, planten en dieren. Ook vertelde hij haar hoe om te gaan met invloeden van buitenaf en hoe zij haar genezende kracht kon gebruiken. In 1990 behaalde zij haar diploma tot regressie & reincarnatietherapeute. Ook tijdens regressies naar vorige levens haalde zij veel sjamanistische kennis terug.

Toen zij een Siberischs sjamaan ontmoette en hem herkende als de man die in haar dromen advies gaf, werden het verhaal en haar kennis compleet. Zij is naar Siberie gegaan en heeft daar zijn leraar ontmoet. Deze leraar (sjamaan) gaf haar een aantal inwijdingen. Ook gaf hij haar bijzondere kennis door over diepgaande healingen en rituelen. In Siberie stierf zij de Sjamanistische dood, waarna zij ingewijd werd tot Sjamaan en haar Sjamanennaam Altaiskaya Byelka kreeg.

Sinds 1991 geeft zij opleidingen, workshops en (individuele) healingen.

In 2003 richtte zij het Institute of Siberian Shamanism op, waar zij als hoofd van het instituut haar kennis doorgeeft. Velen vinden hun weg naar opleidingen, curusussen, workshops en rituelen die zij zowel in het instituut te Etten-Leur als op andere locaties in Nederland en Belgie geeft.

Haar werk als sjamaan karakteriseert zich onder andere doordat zij tijdens rituelen een healingspace voor de hele groep deelnemers creeert. Binnen dit helende veld opent ze verstopte kanalen, ruimt blokkades op en tilt mensen naar een hoger bewustzijn. Hierdoor kan er healing en transformatie plaatsvinden.

Ze werkt direct, krachtig en vanuit het hart.

 

 

 

 

 

 Plaats
:
diverse plaatsen in Nederland en Belgie, zie de agenda op deze website 
Data
:
Zie de agenda op de website voor data 
Tijd
:
 
Start
:
 
Aantal lessen
:
 
Kosten
:
45,00 
Opgeven en informatie
:
klik hier
of
076 - 52 64 002
Meenemen
:
 
Docent(e)
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Kleding
:
Makkelijk zittende kleding 
Kinderopvang
:
 
Overigen
: