Sjamanistische healingsessie

Naast rituelen in groepsverband is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een sjamanistische healingsessie bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka). Tijdens een individuele healing kom je met een probleemvraag van jezelf, niet van iemand anders.
Een healing is bedoel voor diegene die op dit moment innerlijke Ďturbulentieíervaren, het opgegeven hebben, blokkades hebben bij een of ander enz.

Als je nieuwsgierig bent naar de werkwijze adviseren wij je om een van de vele losse avonden waarop rituelen en sjamanistische healingmethodes worden gegeven en doorgeven. We willen de agenda zoveel mogelijk openhouden voor mensen die ondersteuning en healing nodig hebben.

Tijdens een sjamanistische healing is er een wisselwerking tussen cliŽnt en sjamaan. Er wordt een energetische scan gedaan en samen gewerkt met Hogere Kracht, Moeder Aarde en Spirithelpers. Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)  maakt tijdens de healing of  genezende trancereis gebruik van (ingewijde) trommel, ratel en zij zingt ook vaak de met spirit-songs naar de mens toe.

Zij maakt daarnaast ook gebruik van vele geladen krachtvoorwerpen. Dit kan een steen zijn, een veer, een bot, een sjamanistische spiegel enz. Hierbij wordt altijd gekeken naar wat er nodig is voor de cliŽnt. Wat voor de een goed werkt, werkt voor de ander weer minder.

Belangrijk is dat de cliŽnt bereid is om te veranderen en los te laten. Er gebeurt immers niets wat de client niet wil of niet kan laten gaan.
Een healing kan subtiel zijn maar ook krachtig en doordringend. Deze werkt nog enige tijd door. Het is daarom ook raadzaam om na de healing rust in te plannen en ruimte en tijd in te nemen om de healing te laten integreren.

Enkele dingen die worden gedaan :

Bij soullos (het kwijtraken van zielendelen) zal het zielendeel worden opgezocht en terug worden gebracht bij de persoon.  Dit geld ook voor verloren kracht, energie of kwaliteiten.

Bij binnengedrongen energie (intrusion) die niet van jezelf is, zal deze worden verwijderd. Dit kan een zielendeel zijn van iemand anders, een energie van een plaats of een bewust geplaatste energie in je systeem. Of wanneer er van buitenaf een spel of vloek op je is gelegd.

Voorouders, ouders, familie kunnen energetisch worden betrokken (niet fysiek aanwezig) wanneer dit de healing bespoedigt.

 Prayer: naar de Hoogste Spirit (hoe je die ook noemt voor jezelf), moeder Aarde en al wat leeft.

 Ziel dichter in/bij het lichaam brengen.
Terug brengen bij jezelf en in je eigen kracht. 

Soms is een healing voldoende en soms is het goed om het nog eens op een ander niveau te herhalen of extra te laten doen. Dit voel je zelf het beste na enige tijd na de healing.

We starten tijdens een healingsessie met een voorgesprekje waarbij je kunt vertellen waar je voor komt, wat je klachten of turbulentie zijn die je ervaart en wat je wensen zijn voor de healing.  Hierbij wordt ook gevraagd hoe je jouw leven leid. Heb je een relatie, hoe vul je je leven in, heb je kinderen enz.
Daarna wordt de healing gedaan en wordt er nabeproken door beide partijen.

Een healing duurt ongeveer 1,5 ŗ 2 uur en de bijdrage is Ä 50 per uur. Er zijn geen pinmogelijkheden in het centrum.

Misschien ten overvloede maar Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) stelt zich niet beschikbaar voor zwarte magie en om andere mensen of situaties te beÔnvloeden.

De specifieke doelen die in groepen worden gedaan (zie agenda website) worden niet in individuele healingsessies gedaan. Iedereen kan deze volgen op verschillende plaatsen in Nederland en BelgiŽ.

Therapeut(e) / Healer
:
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) 
Afspraak is mogelijk op
:
op telefonische afspraak
zie www.siberischsjamanisme.nl  
Afspraak maken via
:
klik hier
of
076 - 5264002 v  
Tijdsduur
:
's ochtends 
Plaats
:
Etten Leur (Breda) 
Kosten
:
50 euro per uur 
Meenemen
:
 
Kleding
:
casual 
Overigen
:
t/m vrijdag van 9.00 - 14.00 uur.